FunkyTime helpt freelancers en zelfstandige adviseurs met gratis tools door de crisis

FunkyTime weet dat veel freelancers, zelfstandige consultants, adviseurs en coaches nu spannende tijden doormaken, en wil helpen. Het biedt de premium versie van FunkyTime voor eenmansbedrijven vanaf nu gratis aan – en dit blijft ook gratis, no catch. Timesheets bijhouden, onkostennota’s inflitsen via de app, verkoopfacturen maken kost vanaf nu echt 0€ ! Maak uw gratis account aan via www.funkytime.com.

 

Moeilijke tijden voor zelfstandige kenniswerkers

Nu het corona-virus de meeste gesprekken domineert, is het ten huize van veel zelfstandige kenniswerkers bang afwachten. Heel veel opdrachten werden geannuleerd, deels door de praktische beperkingen en deels omdat bedrijven nu hun adem inhouden en allerlei kosten hebben geschrapt. Of en wanneer het orderboek zich opnieuw zal vullen, is voor velen onduidelijk. Zelfs als het virus spoedig overwonnen is, zou het nog maanden kunnen duren voor de economie weer aantrekt.

 

Time is money

Elke zelfstandige weet dat een niet gepresteerd uur definitief verloren is. Tijd komt nooit terug. Heel nauwkeurig die tijd bijhouden is dan ook cruciaal – en wordt nog belangrijker zodra het wat moeilijker gaat. Wie nauwkeurig tijd bijhoudt, heeft minder discussies met klanten – en dat betekent dus ook: wordt sneller betaald. Het is beslist ook nuttig om af en toe eens stil te staan bij waar de tijd heen is gegaan. Via de app kan je daarom ook je voor niet-factureerbare activiteiten, zoals administratie, marketing, verkoop, zelfstudie, … alle tijd netjes bijhouden, zodat je meteen kunt zien waar je tijd heen is gegaan. Om vervolgens bij te sturen, uiteraard.

 

Alvast één kost uitgespaard – FunkyTime Premium gratis voor zelfstandigen

Ook aan de kostenzijde moeten freelancers en zelfstandige adviseurs nu voorzichtig zijn. Vooral de vele kleine recurrente maandelijkse software-abonnementen cijferen door. Dankzij FunkyTime valt er alvast één van die abonnementen weg voor zelfstandige consultants: de kost om time & expenses bij te houden en daarvoor een factuur te maken die meteen in een pakket als yuki zit, is vanaf nu 0€. Dit aanbod blijft minstens geldig voor de rest van het jaar – en als de economische post-corona crisis blijft duren, dan verlengt FunkyTime deze periode.

 

Goed voorbereid weer aan de slag

Tot slot adviseert FunkyTime alle zelfstandigen om van deze bijzondere tijden gebruik te maken om zich goed voor te bereiden voor de periode na het virus. Neem nu de tijd om over tijd na te denken en je administratie even wat meer op punt te zetten. Nu het tweede kwartaal van 2020 zich aandient, kan je alvast goed van start gaan om de komende drie maanden een eerste analyse te maken van waar je tijd heen gaat. Om dan bij de heropstart van de business gebruik te maken van deze nulmeting als referentiekader.

FunkyTime wenst alle zelfstandigen nu al een super-heropstart na het virus!

Gepost op april 6, 2020 at 15:12