Disclaimer

De gegevens met inbegrip van teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, namen en logo’s zijn eigendom van Multi-Pro BV tenzij anders vermeld. Deze gegevens worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander eigendomsrecht. Niks van deze site mag gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

De gebruiker van deze site mag de inhoud van de site niet doorsturen, niet  verspreiden of niet tegen vergoeding aan derden beschikbaar stellen zonder Multi-Pro hiervan op de hoogte te brengen.  De lay-out en het ontwerp zijn eigendom van Multi-Pro en mogen op geen enkele manier gekopieerd of verspreid worden. Wanneer u toch interesse hebt om de inhoud van deze site op een andere manier te gebruiken dan hierboven vermeld, vragen we u om contact op te nemen met Multi-Pro.

De informatie weergegeven op deze site is met zorg samengesteld. Verwijzingen naar sites die niet door Multi-Pro worden beheerd, zijn louter als informatie voor de bezoekers getoond en Multi-Pro is niet verantwoordelijk voor het functioneren en de inhoud van dergelijke sites.

Indien u iets zou vaststellen dat niet correct is, dan appreciëren wij het wanneer u dit zou melden via info@multi-pro.eu.